MikaTobias_Tilmeld_Hero.png

Vind besøg af Mika og Tobias

Tilmeld jer Spis-Sundt-Sammen-Dagen den 26. september og vind besøg af Mika og Tobias på dagen.

Mika og Tobias kommer rundt i landet og besøger 3 skoler.
Vi udlodder også gratis skolemælk til de første 100 klasser der tilmelder sig.

Tilmeld Spis-Sundt-Sammen-Dagen her:

Jeg giver hermed tilladelse til, at I må kontakte mig hvis vores klasse/skole vinder besøget af Mika og Tobias eller gratis skolemælk. *

Hvad er Spis-Sundt-Sammen-Dag?

Spis-Sundt-Sammen-Dag er dagen, hvor alle der er tilmeldt Projekt Sund Skole sætter fokus på fællesskab, festlighed og sund kost. Elever og lærere i indskolingen spiser sammen på tværs af klasser og årgange eller i egen klasse. Alle forbereder dagen sammen, pynter op, dækker bord og gør klar – og spiser sammen. En rigtig festlig begivenhed, med fokus på sundhed og socialt samvær på tværs af årgangene.

HVORNÅR: Den 26. september*
HVOR: I klassen, fællesrummet, gymnastiksalen eller aulaen.
HVEM: Hele indskolingen er inviteret.

Efter sommerferien modtager I pynt til dagen samt mere information om selve dagen.

*I kan godt vælge at holde Spis-Sundt-Sammen-Dag en anden dag, men så er det dog ikke muligt, at vinde besøg af Mika og Tobias.