Redskaber og forløb

Skærmbillede 2017-03-26 kl. 09.44.12.png

Planlæg projektåret

Projekt Sund Skole er tilrettelagt med så mange forskellige typer af aktiviteter til forskellige fag og for både lærer og pædagoger, at der er nok til at variere med hen over skoleåret. Hent årshjulet, hvori du kan skitsere det første hele eller halve år.

Hent årshjul  >

Hold status

Det er ikke nok med en enkelt aktivitet ved skolestart fx hvis man vil ændre på værdier og sætte et langsigtet fokus på at lægge et fundament for elevernes sundhed. Hold status sammen med elever og forældre 1 til 2 gange om året. Så Klassen hele tiden har snuden i sundhedssporet.

Hent statusværktøj  >

Involvér forældrene

Projekt Sund Skole åbner naturligt for forældreinvolvering og rummer bla udkast til hvordan klassens forældre sammen kan opstille sundhedsmål for deres egne børn med materialet ” Sundhedsoplæg til forældremøde”.

Hent forældremødepapir  >